tisdag, oktober 09, 2007

Höst











Nu är hösten här och med den underbara färger...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är hösten här och med den underbara färger, hallå, jobbar du på Gomorgon Sverige eller? Men jag gillar bilderna. Särskild dom på nyporna. Minns att vi hade klipulver-krig när vi var barn.

Anonym sa...

Nu är du där igen, sårar och hyllar omvartannat. Det säger något om din personlighet tror jag.
eller så är det bara så du och jag är mot varandra. Det måste vara kärlek!

Anonym sa...

Tror också att det är kärlek. Förresten. Första bilden. Är det inte fett dålig skärpa där. Eller är det jag som behöver glasögon? Sköt om dig nu. Kanske ta ett varmt bad med örter och stearinljus tända.

Anonym sa...

Nä du behöver inte glasögon än på ett tag. Det är vår kamera som vägrar skärpa när man inte använder blixt , och jag hatar blixt!

Anonym sa...

JAg gillar Blixt...fast då Hans blixt

Anonym sa...

Gick in på din profil idag. Såg att du gillar Lord Of The Rings-filmerna. Det är fine with me. Sen scrollade jag ner till favoritböcker. Där stod det också Lord Of The Rings. Men inte har väl du läst dom? Dom är väl lite för tjocka för dig. Nästan 300 sidor vafan. Att du har läst Potter förstår jag. Det är mycket bilder i dom böckerna. Pratbubblor. Lätt språk. (Tappa upp ett bad nu. Koppla av. Varva ner. Alla kan behöva det ibland, Mange. Även du. Men undvik att kissa om du kan. Det blir så fula lagringar i badkaret.)

Anonym sa...

Nä jag kanske inte har läst dom pärm till pärm, men nog har jag skummat igenom dom...

Anonym sa...

well... jag vet att han läst dom allihop. både en å två å tre å fyra gånger, typ. helt sanslöst.

Anonym sa...

Vilka böcker pratar vi om nu, Harry Potter eller Sagan om Ringen?

Anonym sa...

båda! flera gånger om. alla böckerna! jag som inte ens pallade att läsa ut första sagan om ringen-boken. han hånar mig fortfarande för det. ser det som ett stort svek av mig. jag vill att han ska läsa olika jämställdhetsböcker, han kontrar alltid med att jag ska läsa klart sagan om ringen först.