söndag, maj 13, 2007

Old man.


Jag önskade att jag orkade mer än vad jag gör, att jag vill mer än vad jag visar och att jag kunde mer än jag kan...

11 kommentarer:

carlsson sa...

Jag drömmer om att bli ett troll, ett sånt som inte finns och bor under stora stenar i skogen.

carlsson sa...

Vet inte om det här är rätt forum, men jag fick ett mail av Sara igår som berättade att du hade svårt att få upp den ibland. Hon tyckte att du skulle uppsöka ett naturapotek och köpa de här nya Ginsengtabbletterna som ska vara så bra för impotenesen. De är billiga också, inte mer än en hundring för en karta med tjugo stycken. Testa dom, Mange. De fick bäst i test i Aftonbladet förra veckan. Men nog om det. Du ser pigg ut på tvärbanan. Och ja, det måste erkännas, du är snygg.

Anonym sa...

Varför ej viagra!

Anonym sa...

ett bidrag?:

han blundar.
ångesten som inte syns
ersätts av bomull.
bomull,
lindat runt huvudet nu.
blundar,
och vet att det är
tidsbegränsat.


typ nåt sånt.

Anonym sa...

jag önskade att jag orkade mer än vad jag gör, att jag vill mer än vad jag visar och att jag kunde mer än jag kan...

Anonym sa...

gillar den skarpt!

Anonym sa...

allt som fanns kvar var mörker, ett ensamt, kallt och välförtjänt mörker. en efter en hade de skurits bort från hennes ruttnande kropp. allt det ljus som en gång hade brutit igenom hade för alltid slocknat. tårarna har slutat rinna, de har ingen funktion längre. och allt hade hon sig själv att skylla.

Anonym sa...

Fan, vilka texter. Alla är ju poeter i din närhet, Mange. Se till att välja ut någon nu. För du sköt väl inte med lösa skott när du skrev att du skulle publicera en av texterna? I sånna fall blir jag väldigt ledsen. Särskilt som du har en jägare i familjen... Björne, din far du vet. Han som brukar sitta på Glada hörnan och äta pizza ibland.

Anonym sa...

mmmm. det här blir svårt...

Anonym sa...

Gå efter hjärtat, mannen.

swahnen sa...

Nu har jag valt text! Det var en kort rackare som "vann"
tack för alla bidrag mina vänner, alla bidrag var grymma och det var lite svårt att välja men jag tog den som bäst representerar hur jag kände mig när jag tecknade den...